De Sprong training gaat half november 2023 weer beginnen! Durf jij te springen? Wil jij loskomen van jouw innerlijke criticus, van allerlei beperkende overtuigingen in jezelf en je weer vrijer en vitaler gaan voelen in je lichaam? Ben jij toe aan een transformatie stap? Neem dan contact met ons op, we informeren je graag. Deze training is 5 weekenden; 18&19 nov, 16&17 dec, 20&21 jan, 17&18 feb en 20&21 april, kosten € 975

We zijn weer open!

Hallo Allemaal,

Na een heerlijke zomerperiode waarin er door Lucas zeer indrukwekkend over de Alpen werd gefietst en Helene kluscursus, wadlopen en Zwitserland heeft ondernomen, zijn we vanaf vandaag weer begonnen. We hopen dat jullie ook een fijne zomer hebben gehad!

Wat er te doen is bij LFF seizoen 2023-2024 kun je lezen in de Agenda.

Dinsdag 5 september starten de lessen Zen en Fitness weer en we hopen dat je van de partij gaat zijn. Aanstaand weekeinde gaat de bezielingsgroep verder en kun je aansluiten bij de Dynamische Meditatie om 08.00 uur en op donderdag avond 14 september van 20.00-21.30 uur is er de introductie avond (lezing) over De Sprong. Van harte welkom!

Ben jij klaar voor de zomer

Ben jij klaar voor de zomer??
Heb jij zin om jezelf een reset te geven voordat je de vakantie in gaat en werkelijk kan gaan genieten van alles wat zich aandient in het moment?
Heb jij zin om tijd te nemen om de opgehoopte spanning van het afgelopen jaar uit je systeem te ontladen?
Heb jij zin in een goede tijd met meditatie, ademsessies, lichaamswerk, ontladen, zwemmen, sauna , chillen, en delen?

Spring in het diepe met “de Zomer Sprong”:

5 dagen met actieve meditaties, dans, expressie, lichaams- en ademwerk om het contact met jezelf te herstellen. Ruimte voor je gevoelens, het ontladen van spanning en je levensenergie weer te laten stromen. Tijd voor zijn zoals je bent, van moment tot moment, voor eigenheid, plezier, pret, en spontaniteit. Je zult ontdekken dat jouw intentie, verlangen en expressie een directe weg zijn naar verbinding met jezelf.

Deze retraite wordt gegeven in Centrum De Horst, een prachtige, rustgevende plek, midden in de natuur, in de Gelderse Achterhoek.

Locatie:               Centrum de Horst, Meddoseweg 22, Meddo – Winterswijk

Data en tijden:      Zondag 16 juli start 20.00 (aankomst vanaf 18.30 uur, geen avondmaaltijd) t/m vrijdag 21 juli (vertrek 15.00 uur)

Ben jij trouw aan jezelf?

Gratis lezing: Trouw zijn aan jezelf over loskomen van beperkende rollen, normen en overtuigingen, met informatie over De Wedergeboorte week.

Ben jij je er bewust van dat je niet trouw bent aan jezelf? Dat je jezelf in de steek hebt gelaten en al lang jouw eigen spoor niet meer volgt? Als jij dit zo ervaart, en merkt dat je leeft naar andermans waarden en normen, je voorbij gaat aan jouw eigen behoeften, dan heb je de eerste stap al gezet naar verandering.

Want; hoe komt dit? Hoe komt het toch dat je steeds weer in dezelfde situatie, met dezelfde soort mensen, met dezelfde soort problemen en dezelfde effecten terecht komt? En belangrijker nog; Hoe kom je hieruit?

In de lezing ‘Trouw zijn aan jezelf’ geven we uitleg over hoe het komt dat gaandeweg je levensenergie komt vast te zitten; het zogenaamde conditioneringsproces. Ook geven we informatie over onze aanpak, hoe je jouw levensenergie weer terugkrijgt en welke stappen daarin te nemen zijn. Nadruk bij deze lezing ligt op “de Wedergeboorte”, de lente retraite waarin het zogenaamde “childhood deconditioning proces” centraal staat. Het is een interactieve lezing, je kan dus al je vragen stellen.

Ben jij er klaar voor om aan het roer van je eigen leven te gaan staan? Schrijf je in door hier te klikken voor de gratis lezing ‘Trouw zijn aan jezelf’ op donderdag 29 februari 2024 van 20.00-21.30 uur.

Wat OSHO zegt over weder-geboorte:

“The first birth is not the real birth. One certainly comes out of the physiological womb of the mother, starts functioning as an independent, physiological unit, but there is still a deeper womb — the psychological.

Unless one comes out of that too, the real birth has not happened.” “Meditation is the process of coming out of the psychological womb, coming out of the mind. The moment you are out of the mind, you are free of all limitations.”

DE WEDERGEBOORTE…… Wacht niet, stap er nu in!!!

Levenskunst 2022-2023

Levenskunst; een training van 8 weekenden die dit jaar 2022-2023 weer gegeven wordt. De training gaat over relaties in de breedste zin van het woord want iedereen heeft relaties: met liefdespartners, met collega’s, met vrienden, met kinderen. En in deze relaties worden we regelmatig geconfronteerd met problemen veroorzaakt door patronen die lastig zijn en die maar niet willen veranderen. Als je hiermee aan de slag wil, jezelf en patronen wil transformeren, veel wil leren over jezelf en relaties; kom dan meedoen. Een greep uit de thema’s die we behandelen tijdens de weekenden;

  • Gezamenlijkheid:
    ik en de ander: autonomie en toch verbonden blijven.
  • Conflicten:
    gezond ruzie maken, van “loopgravenoorlog” naar volwassen conflicthantering en oplossing
  • Communicatie:
    leren luisteren en leren zeggen wat er werkelijk aan de hand is, leren dat voelen, gevoelens en denken in lijn met elkaar worden gecommuniceerd en begrepen.
  • Afhankelijk versus Anti-Afhankelijk;
    hoe zit dit voor jou?
  • Theorie:
    over De Ui & Innerlijk Kind, Super Ego (innerlijke criticus), relatie contracten, projecties en overdracht, reparatie
  • Werken: met behoeftes & verwachtingen, schaamte en schuld, grenzen, shock en trauma, overweldiging, geweldloze communicatie, verlating, verwaarlozing, afwijzing en verslavingen, man-vrouw thema’s.

Maar vooral ook plezier, lachen, deelrondes, actieve meditaties (Dynamic & Kundalini), dansen en helemaal jezelf zijn.

Wil je meedoen; mail dan naar info@lifeforcefitness.nl


 


Relaties Lust of Last(ig)

Lezing Relatiedynamiek

Heb jij ook last van “relatiedynamiek”? Loop jij ook wel eens in jouw intieme of werk-relaties met anderen tegen “ruis op de lijn” aan? Vind jij het vervolgens lastig om uit die dynamiek te stappen en het contact met de ander te herstellen? Wil jij hier meer inzicht in?

Kom dan op donderdag 15 september 2022 van 20.00-21.30 uur naar de (interactieve) lezing : Relaties Lust of Last(ig).
Tijdens deze lezing wordt er dieper hierop ingegaan en is er ruimte voor vragen.

De lezing wordt gegeven door Lucas & Helene van Gool bij LFF aan de Zielhorsterweg 73 in Amersfoort (tegenover station Amersfoort Schothorst) en is gratis.

 

De Lente Booster!

De Lente Booster

5-daagse OSHO Transformatie Retraite

Wil jij ook weer in verbinding met jezelf komen en je eigen authentiek impuls gaan volgen? Dan is “de Lente Booster” de gelegenheid!

Kom je Lente Booster halen:
5 dagen met actieve meditaties, dans, expressie, lichaams- en ademwerk om het contact met jezelf te herstellen. Ruimte voor je gevoelens en het ontladen van spanning, en je levensenergie weer te laten stromen. Tijd voor zijn zoals je bent, van moment tot moment, voor eigenheid, plezier, pret, en spontaniteit. Je zult ontdekken dat jouw intentie, verlangen en expressie een directe weg zijn naar verbinding met jezelf.

Deze retraite wordt gegeven in Centrum De Horst, een prachtige, rustgevende plek, midden in de natuur, in de Gelderse Achterhoek.

Locatie:               Centrum de Horst, Meddoseweg 22, Meddo – Winterswijk
Data en tijden:      Vrijdag 15 april start 20.00 (aankomst vanaf 18.30 uur) t/m woensdag 20 april (vertrek 15.00 uur)

Prijs:                   € 475 cursuskosten, € 425 verblijfskosten (op basis van volpension en kamers met eigen douche en toilet voor 2 personen; wil je een 1-persoonskamer, laat het ons weten)

Aanmelden:          Voor aanmelden en meer informatie info@lifeforcefitness.nl telefonisch: 033-8878900 of Lucas 06-40318513 of Helene 06-52250209

Meer informatie Lente 5-daagse aanvullende informatie

Meditatiedag 26 maart 2022

OSHO Meditatiedag 26 maart 2022
De Voorjaarsschoonmaak!

meditatiedagen

Het voorjaar, tijd voor de grote schoonmaak, tijd voor het  hoognodige voorjaarsonderhoud aan onszelf. Ruim lichaam en geest op met OSHO actieve meditaties, en laat een frisse lente bries door jezelf waaien. Doe mee met deze grote schoonmaakbeurt voor lichaam en geest, en stap fris, helder en verbonden met jezelf de lente in.

Het programma
08.00-09.30 uur         Dynamische Meditatieint_schoonmaak_
09.30-11.30 uur         No Mind Meditatie
11.30–13.30 uur        Hart Meditatie
13.30-14.00 uur         Pauze met Osho Video
14.00-16.00 uur         Nataraj meditatie
16.00-18.00 uur         Kundalini Meditatie

Kosten € 8 per meditatie, € 40 voor de hele dag

Lees hier meer over meditatiedagen

Online via ZOOM, volg de link
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/81099201946?pwd=ditEcEFGZy9ZY3htMlQxQjlhZzhiQT09
Meeting ID: 810 9920 1946
Passcode: 456822

Voor deelname en informatie bel Lucas of Helene 033-8878900 of
06-52250209. Kijk ook op www.lifeforcefitness.nl

Lees hier meer over meditatiedagen

Zen & Fitness weer van start

vanaf 11 mei starten de Z&F avonden weer. Yes ! Op de dinsdagavond weer tijd voor dans, lichaamswerk en actieve meditatie. In eerste instantie nog online maar hopelijk snel ook weer live in de zaal. Ik heb er weer zin in om de meditaties met jullie op te pakken.

Wel zijn er een paar veranderingen in de manier waarop we de meditaties gaan aanbieden:

1. We stoppen met You Tube en gaan over op ZOOM. Als je mee wilt doen stuur dan een mail

2. De betaling gaan we ook anders vormgeven; we stoppen met het Chipta platform. We vragen voor elke avond per ZOOM 3 strippen of een  bijdrage van € 12. Aan het einde van de periode, in juli, tellen we per persoon de totalen op en sturen we een factuur voor de gevolgde lessen.
 
3. Live in zaal aanwezig zijn; voorlopig gaat dat helaas nog niet. Wanneer er veranderingen zijn in de Corona maatregelen zullen we dit zeker aanpassen, waarbij we het liefst zo snel mogelijk weer live in de zaal met de meditaties aan de slag willen.

De meditatiedag van 26 juni laten we zeker in de zaal plaatsvinden, waarbij we plek hebben voor 12 personen en we laten de No Mind Meditatie Intensive van 29 juni t/m 4 juli  live in de zaal doorgaan, waar er ook plaats is voor 12 deelnemers voor de hele periode.

Tot aan de zomer ziet het programma er als volgt uit:

Mediatie programma maand Mei t/m zomerstop

DagDatumTijdMeditatie
Dinsdag11 mei20.00-22.00OSHO Kundalini
Dinsdag18 mei20.00-22.00Hart/ 4 windstreken
Dinsdag25 mei20.00-22.00OSHO Nadabrahma
Dinsdag1 juni20.00-22.00OSHO Mandala
Dinsdag8 juni20.00-22.00OSHO Chakra Sounds
Dinsdag15 juni20.00-22.00OSHO Mahamudra
Dinsdag22 juni20.00-22.00Yin/Yang Dans Meditatie
Zaterdag26 juni08.00-18.00OSHO Meditatie dag (live & online per ZOOM)
Dinsdag29 juni20.00-22.00No Mind Meditatie (intensive)
Dinsdag6 juli20.00-22.00OSHO Chakra Breathing Meditatie
Dinsdag13 juli20.00-22.00Focus on Fire

Zen & Fitness online

Hallo Life Force Fitness vrienden!

Allereerst de beste wensen voor 2021 en dat we elkaar weer snel live en binnen de 1,5 meter kunnen gaan ontmoeten. Hopelijk alles goed met jullie? En weer zin om te beginnen met Zen & Fitness? Helaas kunnen we door de nieuwe Corona regels nog niet in de zaal aan de slag.

Maar niet getreurd; vanaf dinsdag 5 januari gaan we sowieso online beginnen. Dus reserveer alvast dinsdag avond 5 januari van 20.00-22.00 uur de online introductie avond Zen & Fitness in je agenda, en kijk of je mensen kunt inspireren om ook mee te doen.

We zullen deze avond de 4 windstreken/Hartmeditatie doen.
Ook 12 en 19 januari zullen we elkaar in ieder geval ook online ontmoeten voor Kundalini en Chakra Sounds meditatie.

We gaan ervan uit dat we op 26 januari elkaar weer live in de zaal kunnen ontmoeten. We hebben plek voor 12 deelnemers in de zaal. Wil je vanaf dan mee doen? Laat het ons dan weten.

Mocht je liever verder mee doen via het YouTube kanaal; dan kan dat natuurlijk ook, je kunt de meditatie avonden dan gewoon via de link blijven volgen. En, mocht je nog vragen hebben, mail ons dan gerust.
warme groet, Lucas & Helene

De YouTube link voor online deelname aan de meditaties is:
https://www.youtube.com/channel/UC8-4hb0-x2M_HYDXL3l1vuQ/live

De betaling kun je doen via het Chipta betaalscherm in het volgende bericht op de website: