Leven Met Bezieling

Leven Met BezielingLeven met Bezieling

In “Leven met Bezieling” leer je te onderzoeken wat jouw relatie met de situatie is, en hoe jouw Ego-relatie met de situatie te gebruiken als ingang naar terug naar je ware zelf.  Dit doen we door onderzoek te plegen op 5 dimensies van bewustzijn: vertrouwen, kracht, ruimte, compassie en vreugde. We gaan onderzoeken hoe het verlies van deze bewustzijnsdimensies door de persoonlijkheid wordt gecompenseerd, en hoe het stoppen met de compensatie je stap voor stap terug kan brengen naar je ware zelf.

In feite is “Leven met Bezieling” De Masterclass, het maakt tot Meester van je eigen leven. “Leven met Bezieling” is de stap naar integratie van alle spirituele, therapeutische, en neurofysiologische theorie en gereedschap.

Voor de date en de locatie van de cursus verwijs ik je naar de agenda.

Het doel van de training is los te komen van alle overtuigingen, ideeën, concepten en verlangens waar je nu aan vast zit, zodat jij je wezenlijke, pure en essentiële kwaliteiten terugvindt.

Stap voor stap ga je jouw patronen onderzoeken. De onrust die je voelt, de leegte. Neem er de tijd voor in plaats van ervan af te willen zijn. Alleen door hier de tijd voor te nemen krijgt het de kans zich te herstellen. Doorgaans raken we onszelf kwijt bij het proberen zo goed mogelijk te functioneren in allerlei rollen. ‘Leven met Bezieling’ maakt het mogelijk om te blijven functioneren, zonder jezelf kwijt te raken.

De terugkeer naar jouw essentie zal jou weer een gevoel van eigenwaarde opleveren en je werkelijke pad en bestemming laten zien.

We maken gebruik van verschillende technieken. Meditaties, lichaamswerk, psychologisch werk, opstellingen en zelfonderzoek, waarbij de basis van dit werk objectief bewustzijn is. Je staat toe dat alles kan gebeuren, zonder er totaal geïdentificeerd mee te zijn. Alle lagen die zich bevinden in jouw bewustzijn zullen zich ontvouwen, waardoor jouw kern zich openbaart. De kern is onze innerlijke leiding. In plaats van te blijven hangen in gevoelens van stress, onrust, angst en schaamte, ga je ontdekken hoe jouw kern met jou communiceert.

Per jaar zijn er 5 weekenden waarin we hiermee aan de slag gaan. Ervaring met meditatie en lichaamsgerichte therapie is een voorwaarde om deel te nemen aan de training.

 

Deel deze informatie

Geef een reactie