Helene van Gool

Helene vaDSC_0365-4n Gool – van der Vlist (1969)
is gecertificeerd primal rebirth therapeut en
primal somatic trauma healing therapeut.
Ze is de partner van Lucas en samen hebben zij 2 zoons, Stefan en Alex. Toen Lucas begon met zijn zoektocht werd zij ook geïnspireerd; vanaf 2001 startte haar weg en maakte zij kennis met de Osho meditaties en methodes.

Inmiddels heeft ze de 4-jarige beroepsopleiding Primal Rebirth Therapie aan het AUMM instituut afgerond en is afgestudeerd primal rebirth therapeut. Vervolgens heeft zij de Co-dependency en Essence training gedaan en heeft ze, aanvullend, een basisjaar haptonomie gevolgd, Emotioneel Lichaams Werk, Reiki 1, Bach Flower Remedies.

Ze blijft zich ontwikkelen en trainingen volgen; In 2013 heeft ze training Growing in Love together afgerond en in 2016-2017 de opleiding Primal Somatic Trauma Healing.

Op dit moment geeft zij individuele sessies, relatietherapie, cursus De Sprong/van Zelfkritiek naar Zelfvertrouwen en Levenskunst en runt ze het Life Force Fitness Instituut.
Als achtergrond heeft ze HBO Personeel & Arbeid gestudeerd en ze is altijd nieuwsgierig naar wat mensen beweegt omtrent werk en leven. Na diverse kantoorbanen koos ze voor een parttime praktijkbaan en vond zo nog meer voldoening in werk: zo heeft ze het deelcertificaat van het CIOS behaald en is ze werkzaam geweest als zwemonderwijzer voor kinderen. Haar studie aan het AUMM instituut opende haar nog veel meer en wat ze daar geleerd heeft wil ze nu graag doorgeven aan anderen.

Ze kenmerkt zich door haar openheid & eerlijkheid en heldere analyses alsmede goed kunnen luisteren. Daarbij is ze een organizer en kan ze praktische tips geven. Tevens kan ze met humor naar allerlei omstandigheden kijken.

Bel Helene: 06 -522 50 209

logosblp01
AGB Code Zorgverlener : 90-047478
AGB Code Praktijk : 90-56066
SBLP Lidmaatschap : 0506691
RBCZ Licentie : 808266R
www.rbcz.nu
www.sblp.nl
Deel deze informatie