Wat doen wij?

Het is onze missie om je weer te verbinden met je verlangen om trouw te zijn aan jezelf. Trouw zijn aan jezelf betekent los van wat anderen vinden of doen je eigen weg gaan, en leven volgens je eigen waarden en normen.

Dit doen we door de hardnekkige patronen waarbij jij jezelf in de steek laat, bij de wortels aan te pakken. Hiervoor gebruiken we (OSHO actieve) meditaties, lichaamsgerichte psycho- en traumatherapie, zelf onderzoek, en diverse ander spirituele technieken.

We bieden dit werk aan op individuele basis, voor relaties en stellen en in groepstrainingen.

In onze visie is het aanpakken van de wortels van dit soort hardnekkige patronen wat nodig is. Als je dit niet doet kom je te zitten met verstrekkende gevolgen zoals, spanning en stress, verslavingen, angst en paniek, irritaties, frustratie en woede-aanvallen, problemen met kinderen, partner of op het werk, darm en maagklachten, hartritmeproblemen, burn-out, uitval in het werk, etc, etc.

Binnen LFF volgen we een in de praktijk bewezen werkende aanpak om weer trouw te zijn aan jezelf, het LFF Huis. Hier volgen we de 6 stappen zoals beschreven in dit artikel in praktische lichaamsgerichte therapie groepen en meditatie retreats. Stap voor stap kom je los van de beperkende rollen, waarden en normen,  verbind jij je weer met je ware zelf.

Deel deze informatie