Ruimtehuur

Verhuur van Meditatie- workshop- sessie- ruimte,

Het Life Force Fitness Instituut heeft sinds 1 september 2010 een nieuwe plek in Amersfoort gecreëerd voor het geven van meditatiecursussen, individuele sessies en groepswerk. Het is een mooie ruimte geworden, in de stad Amersfoort, goed bereikbaar tegenover station Amersfoort Schothorst, met alle faciliteiten en het is mogelijk om de grote zaal te huren.

Life Force Fitness heeft een grote zaal, twee sessieruimtes, kantoor en verblijfsruimte.

Grote zaal

In de grote zaal is alles aanwezig: zo zijn er matrassen, dekens, vele kussentjes (rood,geel, groen, blauw) back jacks (meditatie stoeltjes), dunne matrassen, poefjes. Dat maakt dat de zaal uitermate goed geschikt is voor bijvoorbeeld yoga, lichaamswerk, tai-chi, mindfullness en meditatie en er is nog veel verhuurmogelijkheid overdag.
De zaal is geschikt voor groepen tot maximaal 30 personen, maar is ook intiem genoeg voor kleinere groepen, zoals op de foto te zien is.
voor meer foto’s, zie hier)

meditatieruimte

geluidsinstallatieTevens is er een goede geluidsinstallatie voor i-pod, cd, computer of mp-3 speler. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de beamer of video apparaat en is er een flip-over. De sfeervolle verlichting, die je gemakkelijk kunt dimmen, maakt het helemaal af.
Beneden is de verblijfsruimte met keuken, stoelen, bank en kun je koffie en thee drinken. Ook is er voldoende aan borden en bestek om te lunchen (wel zelf lunch verzorgen).

Beneden

Beneden bevinden zich ook 2 sessiekamers en kantoorruimte. De sessiekamers zijn uitermate geschikt voor het geven van individuele sessies, coaching, lichaamswerk, therapie en eventueel massage. Ook deze ruimtes zijn te huur; zo kun je bijvoorbeeld als therapeut of coach op een mooie professionele plek gaan werken in plaats van uit huis.

kantine

Prijzen

Grote zaal € 70 per dagdeel of € 25 per uur 09.00 –
13.00 uur
13.30 –
17.30 uur
19.00 –
23.00 uur
Sessieruimte/
Coachruimte
€ 30 per dagdeel of € 10 per uur idem

Het is mogelijk om op onze website een vermelding te krijgen over de door jouw aangeboden activiteit in ons centrum. Door de goede bereikbaarheid (het ligt tegenover station Amersfoort-Schothorst) is het een fijne plek geworden die voor iedereen toegankelijk is.

Voor nadere informatie, om te komen kijken, kun je contact opnemen met:
Life Force Fitness, Helene van Gool op 033-8878900 of 06-52250209.
Of mail ons info@lifeforcefitness.nl

Deel deze informatie