Ruimtehuur

Verhuur van Meditatie- workshop- sessie- ruimte,

Het Life Force Fitness Instituut heeft sinds 1 september 2010 een nieuwe plek in Amersfoort gecreëerd voor het geven van meditatiecursussen, individuele sessies en groepswerk. Het is een mooie ruimte geworden, in de stad Amersfoort, goed bereikbaar tegenover station Amersfoort Schothorst, met alle faciliteiten en het is mogelijk om de grote zaal te huren.

Life Force Fitness heeft een grote zaal, twee sessieruimtes, kantoor en verblijfsruimte.

Grote zaal

In de grote zaal is alles aanwezig: zo zijn er matrassen, dekens, vele kussentjes (rood,geel, groen, blauw) back jacks (meditatie stoeltjes), dunne matrassen, poefjes. Dat maakt dat de zaal uitermate goed geschikt is voor bijvoorbeeld yoga, lichaamswerk, tai-chi, mindfullness en meditatie en er is nog veel verhuurmogelijkheid overdag.
De zaal is geschikt voor groepen tot maximaal 20 personen, maar is ook intiem genoeg voor kleinere groepen, zoals op de foto te zien is.
voor meer foto’s, zie hier)

meditatieruimte

geluidsinstallatieTevens is er een goede geluidsinstallatie voor i-pod, cd, computer of mp-3 speler. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de massage tafel, de beamer en is er een flip-over. De sfeervolle verlichting, die je gemakkelijk kunt dimmen, maakt het helemaal af.

Beneden

Beneden is de verblijfsruimte met keuken, stoelen, bank en kun je koffie en thee drinken. Ook is er voldoende aan borden en bestek om te lunchen (wel zelf lunch verzorgen). Beneden bevinden zich ook 2 sessiekamers en kantoorruimte. Deze zijn niet meer te huur.

kantine

Prijzen

Grote zaal € 70 per dagdeel of € 25 per uur 09.00 –
13.00 uur
13.30 –
17.30 uur
19.00 –
23.00 uur
Sessieruimte/
Coachruimte

Het is mogelijk om op onze website een vermelding te krijgen over de door jouw aangeboden activiteit in ons centrum. Door de goede bereikbaarheid (het ligt tegenover station Amersfoort-Schothorst) is het een fijne plek geworden die voor iedereen toegankelijk is.

Voor nadere informatie, om te komen kijken, kun je contact opnemen met:
Life Force Fitness, Helene van Gool op 033-8878900 of 06-52250209.
Of mail ons info@lifeforcefitness.nl

Deel deze informatie