LFF Meditatie Centrum

Wil jij weer trouw zijn aan jezelf? Zeg dan JA! en kom naar het Life Force Fitness Instituut, hét bruisende centrum voor meditatie, bewustwording, groei en transformatie in Midden Nederland in Amersfoort. Centraal in onze aanpak staan lichaamsgerichte therapie, zelfonderzoek en OSHO actieve meditaties.

Life Force Fitness wordt geleid door Lucas en Helene van Gool en het team van gepassioneerde groepsleiders en assistenten.

Life Force Fitness biedt aan:

 1. Meditatie
  Leren mediteren in wekelijkse bijeenkomsten, meditatiedagen en retraites
 2. Lichaamsgerichte Groepen de 3 B’s
  Bevrijding van je levensenergie, loskomen van beperkende overtuigingen in losse workshops, meerdaagse groepen en jaartrainingen voor bewustwording, groei en transformatie.
 3. Doorgaande Groepen
  Doorlopende ondersteuning in je proces
 4. Individuele en Paren begeleiding
  Eén-op-één of met je partner om specifieke problemen helder te krijgen. (Lichaamsgerichte coaching en therapie, traumatherapie, primal rebirth therapie, innerlijk kind therapie en relatiecoaching en -begeleiding).

 Hoe doen we dat binnen LFF?

We werken met OSHO Actieve Meditaties als het fundament voor alles wat je doet. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van diverse lichaamsgerichte therapiemethoden, ademwerk, voice dialogue, expressie, dans, creatieve technieken, en innerlijk kind werk.

Life Force Fitness is uniek binnen Nederland. We bieden geen opleiding maar wel een zeer doordacht modulair, meerjarig, lichaamsgericht proces dat gericht is op bewustwording, bevrijding en transformatie, om authentiek, autonoom en verbonden mens te zijn die met een volmondig JA in het leven te staat. Het zijn losse trainingen met een zeer krachtige samenhang.

Open en toegankelijk

Onze aanpak is lichaamsgericht met een duidelijke link naar de wereld.
We zijn toegankelijk en open, en creëren een veilige omgeving voor onderzoek die ruimte geeft om, met speelsheid en toewijding, met je levensenergie te experimenteren. Dit kan betekenen dat de een stapje voor stapje gaat en de ander meer springt.
We kenmerken ons door integriteit en het geven van een duidelijke structuur in onze processen.

Wat is zijn effecten als je mee gaat doen?

We streven ernaar mensen weer wakker te maken en verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun eigen leven. Hierdoor zul je meer rust en stilte in jezelf gaan ervaren, en keren er kwaliteiten terug als vertrouwen, kracht, waardigheid, liefde, vriendelijkheid en een meer onbevangen en open houding naar jezelf, de mensen om je heen en het leven.

Kennismaken met Life Force Fitness kan op diverse manieren. Er zijn op meerdere momenten in het jaar kennismakingsbijeenkomsten.

OSHO is a registered trademark of Osho International Foundation, used with permission, www.osho.com/trademarks
Some material used here (images and text excerpts) is Copyright © OSHO International Foundation, www.osho.com/copyright

– See more at: https://www.lifeforcefitness.nl/over-lff/#sthash.pCXG1HGz.dpuf

Deel deze informatie