Aanpak

Life Force Fitness biedt geen instant oplossingen of ‘quick fix’ voor je problemen of ongenoegens, maar een gedegen en vanuit eigen ervaring geboren meertraps aanpak. Deze meertraps aanpak van LFF kenmerkt zich door een gelaagdheid waarbij de diverse cursussen en trainingen naadloos op elkaar aansluiten. Op deze manier verankert het gevoel van een volmondig JA naar het leven zich steeds dieper.

De Life Force Fitness weg loopt langs de drie B’s:
Stap 1: Bewustzijn
Stap 2: Bevrijding
Stap 3: Bezieling

Elke stap is een afgerond geheel op zich, waarna je de volgende stap kunt doen. Daarna staat het ‘volmondig JA naar het leven’ als een huis; het LFF huis.

Het LFF huis

huis1. bewustzijn is het fundament.
Op deze eerste laag zie je in het begin met name je spanning en de toestand waarin je je bevindt, maar ook wel eens een sprankel van iets anders, iets vervullenders. Op het fundament staan 2 pijlers.
2. bevrijding
Bevrijding maakt je bewust van hoe jouw overlevingsstructuur werkt en dat je deze langzaam kunt gaan loslaten (=de bevrijding) zodat je contact maakt met dat deel wat authentiek is en vrij wil zijn.
3. bezieling
Hier verbind je je weer met je ziel (kern, bron of wezen) en met al die kwaliteiten waarmee je de verbinding bent kwijtgeraakt.
 verwondering
Boven op de pijlers ligt de deksteen. Dit is de verwondering, of het all-inclusive bewustzijn. Alles is er!

1. Bewustzijn
De oefening van Bewustzijn richt zich op het wakker worden: gaan zien, voelen, ervaren dat en hoe je nu aan het overleven bent, maar dat er ook nog steeds een deel van je leeft. We gaan je trainen om de kwaliteit van oordeelloos gewaarzijn in je wakker te maken, en om dit levenskrachtige stuk van jezelf te bevestigen, te ondersteunen en ruimte te geven. En je gaat je systeem openen voor meer energie doorstroom.

Bewustzijn is het fundament in de LFF aanpak waarop de andere twee B’s rusten.

De cursussen en groepen die hieraan invulling geven zijn:

2. Bevrijding
Als je wakker bent, kun je je gaan losmaken van alle beperkingen die zich in je systeem hebben vastgezet: in je lichaam, in je denken, in je overtuigingen, etc. Dit deel van de aanpak schept de randvoorwaarde voor de volgende stap, en richt zich op het opruimen van fysieke, emotionele en mentale blokkades. Het opruimen van deze op overleven gerichte patronen maakt je levensenergie weer vrij en zorgt voor ruimte. Het ter beschikking hebben van de levensenergie als brandstof en de vrijgekomen ruimte zijn voorwaarde voor de volgende stap.

De trainingen die hieraan invulling geven zijn:

3. Bezieling

In deze stap ga je oogsten. Als je jezelf hebt bevrijd van alles wat je beperkt kun je werkelijk je passie gaan volgen en gaan leven vanuit bezieling. Deze stap richt zich op herstellen van het contact met je essentiele aard, je wezenskern, zodat je je leven weer vorm kunt geven vanuit dit contact.

De trainingen die hieraan invulling geven zijn:

en verder biedt Life Force Fitness:

• Osho Meditatiedagen
• De Wedergeboorte
• Individuele Begeleiding
• Trauma verwerking

Deel deze informatie