De Sprong: Van Zelfkritiek naar Zelfvertrouwen

 

 

De SprongDe Sprong: Van Zelfkritiek naar Zelfvertrouwen

Wil jij ook loskomen of zelfs vrij worden van die innerlijke stem die jou steeds weer veroordeelt, bekritiseert, onder druk zet, in de war maakt en aan het twijfelen brengt? Wil jij jouw eigen spoor volgen, losser van die stem en meer gaan vertrouwen op jouw eigen innerlijk?

Doe dan mee aan deze uitdagende en transformerende training.
De Sprong is een directe weg, maakt geen omwegen praat niet ergens “over”. Het gaat direct op het doel af als een pijl uit een boog. Het is een training waarin je de diepte in gaat. De training is een uitnodiging om alles jou te onderzoeken en die innerlijke beperkende en kritische stem los te laten .

We worden geboren als levenskrachtige, energieke, vrij voelende, expressieve en spontaan uitende wezens. Tijdens ons groeiproces wordt deze natuurlijke levendigheid meer en meer onderdrukt door de regels, rollen, overtuigingen, waarden en normen van onze ouders, opvoeders, de maatschappij en religie. Deze onderdrukking gebeurt in het lichaam door de spieren aan te spannen en de ademhaling en gevoelens te controleren en zorgt uiteindelijk voor het ontstaan van een innerlijke kritische, oordelende en vooruit duwende stem, de innerlijke criticus. Het vermogen om emoties te uiten, het lichaam te voelen, gemakkelijk en natuurlijk om te gaan met anderen, je eigen richting te volgen en te genieten van aangename gevoelens verminderd sterk.

In deze training van 5 weekenden werk je direct met innerlijke criticus en het lichaam . Met lichaamswerk, actieve meditaties, en rond de innerlijke criticus ga je aan de slag om meer ruimte te krijgen van de innerlijke criticus waardoor je levensenergie los komt en je met meer energie en meer zelfvertrouwen in het leven zult staan.

Elke trainingsdag ga je een stapje dieper. Uiteindelijk zul jij jezelf weer gaan ervaren vol levenskracht, vitaal, energiek, bruisend en vrij om te uiten wat jou waarheid is.

Voor de data en de locatie van de cursus verwijs ik je naar de agenda

Deel deze informatie