Relatie begeleiding

Soms loop je vast in je relatie, je komt er samen niet meer uit. Dit kan zijn op het gebied van communicatie, intimiteit, seks of praktische zaken. Dan is het soms nodig dat iemand met je meekijkt om het patroon waardoor je vastzit helder te krijgen en uiteindelijk te doorbreken.

codependencyRelatie begeleiding kan daarbij helpen. Samen kijken we naar wat het probleem is en gaan we op zoek naar patronen die hierachter zitten. We werken aan twee kanten: je krijgt gereedschap om de dagelijkse gang van zaken te normaliseren en op een diepere laag krijgen we het patroon boven water om dit weer gezond te maken.

Vaak weten we niet echt wat voor bagage we als individuen meenemen die onze relatie in de weg kan staan. Het is dan ook heel goed mogelijk om vanuit deze relatiebegeleiding te kiezen voor individuele begeleiding om problemen op te lossen.

Deze sessies worden door Lucas en Helene samen gegeven.
De kosten voor een relatie sessie zijn € 140 (per 1/1/2023)
Let op! : de praktijk voor relatie begeleiding zit op dit moment vol. Stuur ons even een bericht via info@lifeforcefitness.nl voor meer informatie over de wachtlijst.

Deel deze informatie