De Wedergeboorte

De WedergeboorteDe Wedergeboorte – trouw zijn aan jezelf!

De Wedergeboorte is een levensveranderende, therapeutische reis, waarin jij de ruimte krijgt om je eigen authentieke kracht terug te vinden.

Zit je vast in je leven? Voel je je nutteloos en onwaardig? Heb je het gevoel dat je je altijd moet aanpassen in je relaties of op je werk? Moeite met grenzen aangeven of last van vermoeidheid? Geen energie? Twijfel je vaak? Ben je angstig of gefrustreerd?

Wacht niet langer en pak je beperkende overtuigingen en patronen bij de wortels aan!

De Wedergeboorte is bestemd voor iedereen die op zoek is naar bewustwording en
levenslust, een nieuwe weg in wil slaan en aan het roer wil gaan staan van zijn of haar
eigen leven.

In deze week maak je een reis langs diverse ontwikkelingsfasen van je kindertijd, waarin je wordt uitgenodigd afscheid te nemen van beperkende regels, waarden, normen en rollen. Je vindt je eigenwaarde terug en je kunt weer onbevangen en trouw aan jezelf in het leven staan.

Er wordt deze week goed voor je gezorgd! Centrum “De Horst” ligt op een prachtige, rustgevende plek, middenin de natuur, in de Gelderse Achterhoek. Tijdens je verblijf wordt er biologisch en vegetarisch voor je gekookt.

Het Wedergeboorte team, onder leiding van Lucas van Gool, is een groep die al tien jaar lang, op professionele en liefdevolle wijze, deze week begeleidt. De visie van het team is: “Wij zijn er voor jou, zodat jij het beste uit dit proces kunt halen en weer trouw kunt zijn aan jezelf.”

Meld je aan! Telefonisch 033-8878900 of mail ons je gegevens: info@lifeforcefitness.nl

De Wedergeboorte week is van 29 maart t/m 5 april 2024.

Tot dan!

Cursisten over de Wedergeboorte

Jeanet:
“Altijd heb ik iemand om van te houden, mezelf als ruimte om me heen, en nu deze vrijheid behouden, ik kan het nu ook echt alleen.”

Mary:
“Eindelijk leerde ik, om mijn innerlijke kind zachtjes met twee voetjes op de grond te zetten en te ondersteunen met lopen, spelen, onderzoeken, verlangen, boos en verdrietig zijn. Ik leerde naar mezelf luisteren en er met mededogen mee om te gaan. Wat me het meest verrast, is dat ik nu een, enorme rust, maar ook mededogen naar anderen ervaar. Als een glimlach in mijn hart, naar binnen en naar buiten toe. Het leven is een stuk eenvoudiger geworden”

Hannah:
“Het mooiste kado dat ik mezelf ooit heb gegeven: ik heb hier geleerd hoe ik mezelf kan ondersteunen en weer ongeremd vreugde kan ervaren.”

Renate:
” Ik heb fijne herinneringen aan deze training. Vrij gekomen uit oude patronen, die ik kende , maar me niet bewust van was hoe veel energie ik in stak, om ze vast te houden. Verder is het gewoon heerlijk om te doen. Ander pluspunt: er is fantastische catering.’

Martijn:
Ik deed de Wedergeboorte in 2010. Het was een intense week maar het heeft me enorm veel gebracht. Meer energie, meer levenslust en meer flexibiliteit om met dagelijkse dingen om te gaan die me tot die tijd opbraken. Ik was toen aan het herstellen van een burn-out en ik had weinig energie. Deze week heeft me enorm geholpen met mijn herstel en heeft me een hoop plezier in mijn leven teruggegeven .”

Deel deze informatie