Tijd voor jezelf…….?

Trouw zijn aan jezelf……Tijd voor jezelf….?

Nog een kleine maand en dan kun je weer mee met de Wedergeboorte, van 14 t/m 21 april a.s, onze jaarlijks lente retraite. Een week voor jou om weer trouw te leren zijn aan jezelf. Afscheid nemen van oude rollen, normen, waarden en overtuigingen. Loskomen van de last van het verleden, om weer in het hier en nu te leven.

Wat deelnemers erover zeggen:

 “Opnieuw geboren, met al mijn onzekerheden in vrijheid, en ik kan niet anders zeggen dan dat dit de meest mooiste transformerende week van mijn leven is geweest! Ik ben in dankbaarheid vooral ook aan de mensen van het Life Force Fitness Instituut . . . Namasté. Dus mocht je de kans durven: I say ‘Go for it!”

“Een onverwachte, mooie, zware maar hele noodzakelijke reis door mijn wonden heen. Reinigend, louterend, een onvergetelijke ervaring en ontmoeting met mijzelf, mijn verleden en toekomst. Die mij weer terug naar mijn kern heeft gebracht, naar het hier en nu. Een basis waaruit ik weer rust en vertrouwen heb gevonden waaruit ik verder kan bouwen.”

“Een absolute aanrader voor diepe en blijvende transformatie. Mijn leven is na de Wedergeboorte nooit meer hetzelfde geweest als ervoor. Met meer contact ga ik de relatie met mijzelf en mijn omgeving aan. Ik weet beter wat goed voor mij is en kan daar ook meer ruimte voor maken.”

” In één week onder de bezielende leiding van Lucas en zijn team heb ik flinke stappen gezet naar het groeien naar een meer compleet mens.”

“Ontdekken dat ik een keuze heb om de aangeleerde beperkende patronen en overtuigingen van mijn ouders los te laten en mijn eigen overtuigingen/mijn eigen waarheid te gaan vormgeven/ontdekken. Dat was echt een openbaring. Ik kende alleen maar de angst, zwaarte en het slachtofferschap. Van daaruit relateerde ik met de wereld. Ik heb mijn grenzeloze speelsheid en enthousiasme mogen ontdekken en deze mogen uitleven, en ervaar nu meer een lijfelijke rust en lichtheid in mezelf.”

Ben je geïnspireerd geraakt of heb je nog vragen, kom dan donderdag 23 maart om 20.00-22.00 uur naar de lezing “Trouw zijn aan jezelf”, of neem contact met ons op via info@lifeforcefitness, 033-8878900, 06-40318513 of kijk op www.lifeforcefitness.nl

 

 

Deel deze informatie