Meerdaagse Meditatie Retraites

In een retraite neem je echt tijd om terug te keren naar de bron in jezelf. Je neemt even een pauze van de wereld, en neemt de verantwoordelijkheid om te verstillen en te verdiepen in meditatie. Een pauze van de dagelijkse bezigheden terug naar een nieuwe frisse energie in jezelf.

Er zijn verschillende retreates:


Mediteren voor de PretMediteren voor de Pret

3-daagse retreat om kennis te maken, om op te frissen,  en lol te hebben in meditatie. Er is ruimte voor zijn zoals je bent, van moment tot moment, voor eigenheid, voor plezier en pret, spontaniteit, verbinding met jezelf en met anderen, verstilling en vertragen.


quote-effortlessness-is-a-great-phenomenon-once-you-know-it-many-millions-of-things-become-rajneesh-57-83-05OSHO Vipassana 3 daagse: zijn zonder moeite

Drie dagen OSHO actieve meditaties, Vipassana en meditaties voor alle dag. Twee dagen echt de stilte in met Vipassana. En de laatste dag Vipassana en mediteren in de stad.


Wie ervaartWie ervaart

5 daagse meditatie retreat maak je kennis met de kern van meditatie; je onderzoekt wie het is die ervaart en in die plek kun je gaan rusten.

 

 

 

Deel deze informatie

Geef een reactie