De Wedergeboorte


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 29 maart 2024 tot en met 29 maart 2026. De eerstvolgende keer is op maart 29, 2024 20:00


De Wedergeboorte is een levensveranderende, therapeutische reis, waarin jij de ruimte krijgt om je eigen authentieke kracht terug te vinden.

Zit je vast in je leven? Voel je je nutteloos en onwaardig? Heb je het gevoel dat je je altijd moet aanpassen in je relaties of op je werk? Moeite met grenzen aangeven of last van vermoeidheid? Geen energie? Twijfel je vaak? Ben je angstig of gefrustreerd?

Wacht niet langer en pak je beperkende overtuigingen en patronen bij de wortels aan!

De Wedergeboorte is bestemd voor iedereen die op zoek is naar bewustwording en
levenslust, een nieuwe weg in wil slaan en aan het roer wil gaan staan van zijn of haar
eigen leven.

In deze week maak je een reis langs diverse ontwikkelingsfasen van je kindertijd, waarin je wordt uitgenodigd afscheid te nemen van beperkende regels, waarden, normen en rollen. Je vindt je eigenwaarde terug en je kunt weer onbevangen en trouw aan jezelf in het leven staan.

Er wordt deze week goed voor je gezorgd! Centrum “De Horst” ligt op een prachtige, rustgevende plek, middenin de natuur, in de Gelderse Achterhoek. Tijdens je verblijf wordt er biologisch en vegetarisch voor je gekookt.

Het Wedergeboorte team, onder leiding van Lucas van Gool, is een groep die al vijf jaar lang, op professionele en liefdevolle wijze, deze week begeleidt. De visie van het team is: “Wij zijn er voor jou, zodat jij het beste uit dit proces kunt halen en weer trouw kunt zijn aan jezelf.” 

 

– See more at: https://www.lifeforcefitness.nl/de-wedergeboorte/#sthash.2OuDLJfG.dpuf

Geef een reactie