Zomer 5 Daagse; OSHO “Pande-Meditatie” retreat

Heb je ook zin om je weer meer te openen en te verbinden met jezelf, met jouw stille midden en met het leven om je heen? Heb je behoefte aan ontladen van spanning en aan tijd voor jezelf? Wil je loskomen van de kramp van de wereld om je heen en het idee dat je nog gevangen zit in jezelf door alle Corona maatregelen?

Doe dan mee met deze Zomer 5-daagse OSHO “Pande-meditatie” retreat. 5 dagen met OSHO actieve meditaties, dans, expressie, lichaams- en ademwerk om uit de overlevingsstand te komen, gevoelens en spanning te ontladen, je lichaam te openen en je levensenergie weer te laten stromen. Ruimte voor zijn zoals je bent, van moment tot moment, voor eigenheid, plezier, pret, en spontaniteit. Je zult ontdekken dat jouw intentie en passie, ontlading en expressie een directe weg zijn naar meditatie en de stilte in jezelf.

Centrum De Horst ligt op een prachtige, rustgevende plek, middenin de natuur, in de Gelderse Achterhoek. We zullen dan ook veel buiten zijn! Dynamic in de buitenlucht, wandel meditatie, zelfs zwemmen. Tijdens je verblijf wordt er heerlijk biologisch en vegetarisch voor je gekookt. Laat de zon in jezelf schijnen!

Locatie: Centrum de Horst, Meddoseweg 22, Meddo – Winterswijk
Data en tijden: Zaterdag 25 juli start 20.00 (aankomst vanaf 18.30 uur) t/m donderdag 30 juli vertrek 15.00 uur)
Prijs: € 375 cursuskosten en € 395 verblijfskosten (op basis van volpension in eigen kamer met eigen douche en toilet)

Voor aanmelden en meer informatie info@lifeforcefitness.nl of bel 033-8878900

Deel deze informatie