Spelend naar de Stille Nacht

Ebornagainen kind is van nature meditatief. Daarom is weer leren spelen zonder doel een geweldige sleutel terug in meditatie. De Born Again meditatie intensive geeft je de ruimte deze kind staat van ‘zijn’ terug te vinden: spontaan, open, nieuwsgierig, speels, totaal en vol levensvreugde. Dit diep doorwerkende en dynamische proces stelt je in de gelegenheid je overtuigingen en de dieper onderdrukte verlangens bloot te leggen en los te gooien.

1e Fase : Kind zijn. In het eerste uur van deze meditatie sta je jezelf toe kind te worden en alles te doen wat je als kind al altijd wilde doen, en wel helemaal totaal! Dit zal je een gevoel van vrijheid, loslaten, onbezorgdheid, expressie, energie en spontaniteit geven. Je voelt je als herboren. Alles is geoorloofd wat je helpt om je onderdrukte energie te bevrijden en ze tot uitdrukking te brengen.

2e Fase: Zitten in  Stilte. Het tweede uur is ervoor om diep te ontspannen en in meditatie te gaan. Je duikt in je innerlijke leegte en stilte. Na het uitrazen van het eerste uur zul je ervaren hoe je heel natuurlijk in meditatie zakt.

Introductie: 13/12 2013 van 20.00-23.00 uur (€ 20)
Intensive data: Vrijdag 13/12 tot en met Vrijdag 20/12 2013
Tijd: Dagelijks van 20.00-22.30 uur.
Prijs: € 135 Aanmelden voor 6/12/2013
Locatie:Life Force Fitness Instituut, Zielhorsterweg 73  Amersfoort

 

 

Deel deze informatie

Geef een reactie