Corona Virus

Lieve allemaal,

Wat een bijzondere tijd; deze virus uitbraak raakt ons allemaal. Daarom nemen ook wij onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan het afvlakken van de Corona piek.

We hebben daarom besloten om in ieder geval t/m 1 mei 2020 alle groeps-activiteiten te staken. Verder zullen de individuele sessies in overeenstemming met de maatregelen van het RIVM zoveel mogelijk via Zoom of Therapieland worden gegeven. Als je dit niet wil, dan kan je kosteloos de sessie annuleren.

We doen dit met pijn in het hart. Mensen die deelnemen aan een training of groep krijgen van ons nader bericht via de mail over een nieuwe datum.

Diep van binnen hopen we wel dat de Wedergeboorte in ieder geval door kan gaan maar ook dat weten we nu niet zeker. Vooralsnog blijft de datum staan, we zijn ook aan het zoeken naar een ander moment waarop de groep zou kunnen doorgaan.

We denken ook dat deze tijd een kans biedt om letterlijk en figuurlijk meer naar binnen te gaan, te vertragen en te verstillen; de meditaties steunen daarbij. We zijn verder gewoon bereikbaar via mail en mobiele telefoon.

Sterkte  en wijsheid in deze tijd en veel liefs, Lucas & Helene

Deel deze informatie