Leiderschap met Bezieling

Leiderschap met BezielingLeiderschap met bezieling; Core Business

We leven in een tijd van veel veranderingen, veranderingen die meer en meer diepgaand en ingrijpend zullen zijn. Niet alleen voor jou als individu, maar ook voor de hele mensheid. Een van de grootste uitdagingen in deze tijd is het vinden van een nieuwe balans tussen technologische ontwikkeling en economische vooruitgang en de omgeving, het milieu en het welzijn van alle levende wezens.

Om het herstel van dit evenwicht mogelijk te maken hebben we leiders nodig, leiders die niet alleen maar hun energie ten dienste stellen van technologie en economie, maar juist leiders die met name de omgeving in ogenschouw nemen, vanuit een diep besef dat alles een iedereen met elkaar verbonden is en dat die omgeving er toe doet. Er is leiderschap nodig dat ook de spirituele dimensie meeneemt in haar besluiten.

Deze training wil een wezenlijke bijdrage leveren aan dit nieuwe leiderschap. Daarom biedt ik in deze training niet nog meer modellen, gereedschappen, vaardigheden, communicatietechnieken en trucs. Geen handreiking en schema’s om te veranderen, of om nog “beter” te worden, maar doordringen tot de kern, de ziel van werkelijk leiderschap.

Wel biedt ik in deze training een diepgaand onderzoek naar de bron van jouw ‘ïk’ en de bron van jouw leiderschap. Het is een bewuste, in het lichaam en het nu verankerde, reis met als doel een blijvende en diep verankerde beleving van jouw ware aard. Het herstellen van de verbinding met ‘dit ben ik, en dit is mijn pad, dit is mijn gift, dit is wat ik in dit leven realiseren’. Het herstel van deze verbinding met de kern van je wezen laat je weer contact maken met een aangeboren wijsheid en je innerlijke leiding. Jouw leiderschap zal diep geworteld zijn in jezelf en met die innerlijke leiding, niet meer gedreven door de buitenwereld en haar verwachtingen en overtuigingen.

Deze training is een proces dat je kijk op het leven en leiderschap en daardoor jouw leven en leiderschap 180 graden zal draaien. Het zal je confronteren met al je beperkende overtuigingen en oordelen over leiderschap en het leven. Als je de bereidheid hebt om deze confrontatie aan te gaan en te doorvoelen en te doorleven, zal ook voor jou de deur naar je ware aard, de bron van jouw ‘ik’ en jouw leiderschap opengaan. Je zult gaan leven en leiding geven vanuit een diepe intrinsieke helderheid, vervulling en overvloed. Vanuit het diepe besef dat alles met elkaar verbonden is en dat werkelijk leiderschap vanuit deze verbinding echt vorm krijgt.

Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende technieken, meditaties, lichaamswerk, ‘psychologisch’ werk, open rondes, gestalt, opstellingen, en zelfonderzoek. Al het werk in ‘De Sprong’ en de Zen & Fitness heeft je daarop voorbereid.

Investering
De training duurt twee jaar en vraagt een tijdsinvestering van 35 dagen per jaar verdeeld over 6 blokken. de training vraagt om verblijf op de trainingslocatie. De training is toegankelijk voor particulieren en bedrijven.

Deel deze informatie

Geef een reactie