Agenda van anderen in LFF

Het is mogelijk onze ruimtes te huren voor je eigen activiteiten.
________________________________________________________________________________

Je Eigen Wijze Weg deel 1, groeitraining voor volwassenen, door Dhara de Nobel
zondag  26 januari,16 februari, 8 maart en 29 maart van 10.00-17.00

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar het hoe en waarom van het eigen functioneren. Ook voor mensen die kennis willen maken met innerlijk kind werk, met lichaamswerk, met meditatie of met groepswerk is deze serie heel geschikt.
Bij iedereen zijn er kwetsingen ontstaan in de kindertijd. Deze ontstonden doordat je omgeving (regelmatig) niet aansloot op wat jij als kind nodig had: als je jezelf niet kunt zijn, doet dat pijn en een kind kan die pijn niet dragen en gaat zich aanpassen. Dat gedrag blijven we vaak herhalen wanneer we volwassen zijn. Een groot deel van je huidige leven wordt dus bepaald door de ervaringen die je in je jeugd hebt opgedaan. Welke besluiten heb jij als kind genomen? Welke overtuigingen zijn er toen ontstaan en hoe zitten die je in je volwassen leven in de weg?

Bij JE EIGEN WIJZE WEG leer je je bewust worden van de kwetsingen en die te erkennen. De negatieve overtuigingen over jezelf en het leven, onderzoek je en leer je loslaten om nieuwe gezonde overtuigingen te vormen op basis van eigen volwassen keuzes. Je leert contact te maken met het (oorspronkelijke én gekwetste) kind in jezelf. Je leert er over je conditioneringen en de invloed van je opvoeders. Tegelijkertijd leer je hoe je daar van los kunt komen. Je leert dat je een keuze hebt!

JE EIGEN WIJZE WEG deel 1 bestaat uit vier zorgvuldig opgebouwde dagen. Voor deel 2 is het nodig om eerst een keer deel 1 gedaan te hebben.

Ik werk in kleine groepen. Veiligheid, compassie en humor staan hoog in het vaandel. Doordat er steeds drie weken tussen de workshopdagen zit, krijgt je de gelegenheid om het ervarene en geleerde te integreren voor een volgende stap genomen kan worden.

informatie: www.jeeigenwijzeweg.nl en www.praktijkhartzacht.nl 
opgeven/informatie vragen: info@praktijkhartzacht.nl of 06-51655632
trainer: Dhara de Nobel
data: zondag 26 januari,16 februari, 8 maart en 29 maart
tijd: van 10.00 tot ca. 17.00 uur

________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________

Hatha Yoga Introductie cursus
Op maandagavond van 19.00-20.00 uur start Katerina Popeska met de introductie cursus Hatha Yoga:  ben jij geïnteresseerd in Yoga maar weet je niet waar je moet beginnen? Of twijfel je nog of het wat voor je is en wil je niet gelijk aan een abonnement vast zitten? Start dan nu met deze introductiecursus van 6 lessen! Tijdens deze lessen maak je kennis met Hatha Yoga en kun je ervaren of jij je er prettig bij voelt. Naast yoga houdingen beoefenen we ook adem- en ontspanningstechnieken en zelfmassage. Na de les is er nog een kopje thee en wat lekkers voor de liefhebber.

Yoga matten, meditatiekussens, dekentjes en kussentjes zijn aanwezig, neem een grote handdoek mee voor op de mat. Kosten: € 57,24 (incl. 6% btw)
Meer info op www.lotustouch.nl

________________________________________________________________________________

Body In Mind Training
Op woensdagavonden van 20.00-21.00 uur geeft Penny Paanakker les:  Body In Mind Training, een training waarin je de voordelen van mindfulness via het bewegende lichaam kunt ervaren. De kosten zijn € 10 per les en 10 lessen voor € 90. Informatie en opgeven bij Penny Paanakker via: p.paanakker@inter.nl.net of 06-44858040 of bekijk haar website: www.midfulyogaexelle.com
________________________________________________________________________________

Zangworkshop ‘As it is in Heaven’ nieuwe cursus start  10 november 2019
Door Jos Haase. Voor meer informatie info@joshaase.nl of bel 06-20546375
Zangworkshop ‘As it is in heaven’  van 19.30-22.00 uur, op zondag avond ; deze reeks start op 10 november 2019, 17 & 24 november en 1 december 2019. Vervolg reeksen in 2020 op 26/1, 2, 9 & 16 februari. Daarna 8, 15, 22 & 29 maart en tot slot 7, 14, 21 & 28 juni.
Voor meer informatie: www.joshaase.nl ________________________________________________________________________________

Senioren yoga (Bewegen & Ontspannen)
Door Iris den Hollander, iedere donderdag ochtend van 09.00-10.15 uur.
Kennismaken € 15 voor 3 lessen, daarna € 9 per les
www.ontspanningszone.nl of ontspanningszone@live.com of bel Iris 06-49868605
________________________________________________________________________________

AUMM Instituut, supervisie & individuele sessie; Divyam Kranenburg & Vasna van Halen
2019: 20 februari, 20 maart, 2 mei, 8 mei, 19 juni, 11 september, 20 november
www.aumm.nl
________________________________________________________________________________

 

Deel deze informatie