“Tomtom” uit, je wezen aan.

beeld1Hoe vaak gaan we niet uit van wat anderen, vinden, zeggen en ons adviseren. Wie heeft zich inmiddels niet afhankelijk gemaakt van zogenaamde “tomtom”ers: mensen die al dan niet vanuit eifgen ervaring richting gaan geven aan anderen. Dat is natuurlijk erg handig en gemakkelijk, immers het is veilig om er vanuit te gaan dat de “tomtommers” het weten, enne dan hoef je het zelf nit uit te vinden, kun je niet op je bek gaan en kan je altijd nog wijzen, maar het heeft ook een schaduwkant.

Zit je dan wel op de juiste weg, volg je dan wel jou eigen navigatie. Tsja en dan wordt het spannend, immers zonder tomtom, ja zelfs zonder kaart waar dan heen. Geen idee, inderdaad, en dat is het beste punt om te starten. Geen idee, zonder plan, geeft ruimte aan je wezen om weer te ontwaken.

Daarom tomtom uit, wezen aan, kom mee doen, kom mediteren, schoon je systeem op, maak ruimte in jezelf los van alle ge├»nternaliseerde en externe “tomtommers”,┬á verbind je weer met je wezen. Vind je innerlijk kompas en leer weer je eigen koers varen.

24 januari inspiratiedag
25 januari meditatiedag

 

Deel deze informatie

Geef een reactie