Relaties; lust of last(ig)?

codependencyGratis lezing: ‘Hardnekkige patronen in relaties’
In onze (intieme) relaties worden we regelmatig geconfronteerd met problemen veroorzaakt door patronen die lastig zijn en die maar niet willen veranderen. We zouden het wel anders willen maar we vallen steeds weer terug in dezelfde valkuil met alle gevolgen van dien. Vaak snappen we niet waar zo’n patroon vandaan komt en hebben we geen gereedschap om ermee om te gaan.
In deze lezing wordt dieper in gegaan op dit soort patronen: hoe ze ontstaan zijn, wat de symptomen zijn, hoe ermee om te gaan en hoe je op termijn zo’n patroon uiteindelijk kan doorbreken. De lezing vraagt een actieve inbreng van de deelnemers en zal je meer inzicht geven.
De lezing wordt gegeven door Lucas en Helene van Gool van het Life Force Fitness Instituut. Ze zijn lichaamsgericht/trauma en innerlijk kind therapeut, geven diverse groepen en begeleiden stellen en individuele mensen rondom deze thematiek. De lezing is op maandag 3 november van 20.00-22.30 uur bij het LFF aan de Zielhorsterweg 73 in Amersfoort (tegenover station Amersfoort Schothorst) en is gratis.

Wil je alvast het gratis artikel lezen over deze workshop stuur dan een mail
naar info@lifeforcefitness.nl en kom de lezing bijwonen!

Deel deze informatie

Geef een reactie