Levenskunst dagen

Losse dagen op
19 november 2017,
4 februari 2018 & 3 juni 2018

Iedereen heeft relaties: met liefdespartners, met collega’s, met vrienden, met kinderen. En in deze relaties worden we regelmatig geconfronteerd met problemen veroorzaakt door patronen die lastig zijn en die maar niet willen veranderen. In de jaartraining Levenskunst ga je aan de slag met deze hardnekkige, vastzittende patronen.

Dit jaar is er geen hele training (wel weer in 2018-2019) maar zijn er losse Levenskunst dagen. Hierin zullen we verder gaan onderzoeken, verdiepen en voortborduren bij wat er is aangeraakt en geleerd in de training Levenskunst of bij de onderwerpen uit de individuele en relatie sessies.

Tevens zijn deze dagen een kans om het werk te leren kennen of voort te zetten en te verdiepen om zo je relatie te gaan zien als een leerweg voor jou en je partner.

De thema’s die we gaan behandelen zijn;

Dag 1: Gezamenlijkheid: ik en de ander: autonomie en toch verbonden blijven. Wat is er voor jou en de ander in tijd, geld, kinderen en intimiteit

Dag 2: Conflicten: gezond ruzie maken, van “loopgravenoorlog” naar volwassen conflicthantering en oplossing

Dag 3: Communicatie: leren luisteren en leren zeggen wat er werkelijk aan de hand is, leren dat voelen, gevoelens en denken in lijn met elkaar worden gecommuniceerd en begrepen.

Tijdens deze dagen zijn er deelrondes, lichaamswerk, meditatie, dialoog, onderzoek en vooral ook plezier en humor. De 3 losse Levenskunst dagen worden gegeven door Lucas & Helene van Gool.

Data:      19 november 2017, 4 februari 2018 en 3 juni 2018 van 08.00-18.30 uur
Prijs:      € 100 per dag

 

Deel deze informatie