Chakra Breathing Meditatie Intensive 10-18 april 2020

Dit jaar met Pasen geen “Wedergeboorte” week, geen week in Centrum “de Horst” in Winterswijk, geen herboren worden en terugkeren in de essentie van je wezen……hoe jammer is dat…… heel jammer!!

Toch willen we het niet doorgaan van deze week niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom deze week een meditatie intensive om lichaam en geest op te schonen en de dag fris, helder en meer gecentreerd te beginnen.

We willen je uitnodigen om van 10 t/m 18 april mee te doen aan de OSHO Chakra Breathing Meditatie Intensive. Elke dag van 08.45-10.05 uur met daarna nog gelegenheid tot delen en vragen stellen tot 10.30 uur.

Om 08.45 uur gaat de ZOOM link open, even dansen en je lijf alvast in beweging brengen. Om 08.55 uur start de uitleg en vanaf 09.05 begint de meditatie tot 10.05 uur. Hierna is er dagelijks gelegenheid nog tot delen en vragen stellen tot 10.30 uur. Op de laatste dag, 18 april, zal voor delen en vragen stellen meer ruimte zijn.

Je kunt meedoen door het onderstaande formulier in te vullen. Je ontvangt dan de ZOOM link voor het evenement en aanvullende informatie. Verder vragen we je een vergoeding van € 5 per per ochtend. Dit kan je doen door tickets aan te schaffen via het ticketformulier (hieronder). Als je de hele meditatie intensive meedoet (kies dan ticket 9 ochtenden) krijg je € 5 korting.


Deel deze informatie