Over Life Force Fitness

Ja!Ben jij al Levenskunstenaar?

Wil jij:

 • stockxpertcom_id245320_jpg_1a0b8e5834c8053191cbc1fb49b5537cLeren mediteren maar je weet niet hoe?
 • Met een volmondig JA! In het leven staan?
 • Meer helderheid, kracht en richting?
 • Authentiek en zelfstandig zijn?
 • Verbonden zijn met jezelf en anderen?
 • Meer energie in je leven?
 • Echt jezelf zijn!?

Zeg dan JA! en kom naar het Life Force Fitness Instituut, hét bruisende centrum voor meditatie, bewustwording, groei en transformatie in Midden Nederland. Centraal in onze aanpak staan lichaamsgerichte therapie, zelf onderzoek en OSHO actieve meditaties.

Life Force Fitness biedt aan:

 1. Meditatie
  Leren mediteren in wekelijkse bijeenkomsten, meditatiedagen en retraites
 2. Lichaamsgerichte Training – JA! Training
  Bevrijding van je levensenergie, loskomen van beperkende overtuigingen in losse workshops, meerdaagse groepen en jaartrainingen voor bewustwording, groei en transformatie.
 3. Doorgaande Groepen
  Doorlopende ondersteuning in je proces
 4. Individuele en Paren begeleiding
  Eén-op-één of met je partner om specifieke problemen helder te krijgen. (lichaamsgerichte coaching en therapie, trauma therapie, primal rebirth therapie, innerlijk kind therapie en relatie coaching en begeleiding).

 Hoe doen we dat binnen LFF?

We werken met OSHO Actieve Meditaties als het fundament voor alles wat je doet. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van diverse lichaamsgerichte therapie methoden, ademwerk, voice dialogue, expressie, dans, creatieve technieken, en innerlijk kind werk.

Life Force Fitness is uniek binnen Nederland. We bieden geen opleiding maar wel een zeer doordacht modulair, meerjarig, lichaamsgericht proces dat gericht is op bewustwording, bevrijding en transformatie, om authentiek, autonoom en verbonden mens te zijn die met een volmondig JA in het leven te staat. Het zijn losse trainingen met een zeer krachtige samenhang.

Open en toegankelijk

Onze aanpak is lichaamsgericht met een duidelijke link naar de wereld.
We zijn toegankelijk en open, en creëren een veilige omgeving voor onderzoek die ruimte geeft om met speelsheid en toewijding met je levensenergie te experimenteren. Dit kan betekenen dat de een stapje voor stapje gaat en de ander meer springt.
We kenmerken door integriteit en het geven van een duidelijke structuur in onze processen.

Wat is zijn effecten als je mee gaat doen?

We streven ernaar mensen weer wakker te maken en verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun eigen leven. Hierdoor zul je meer rust en stilte in jezelf gaan ervaren, en keren er kwaliteiten terug als vertrouwen, kracht, waardigheid, liefde, vriendelijkheid en een meer onbevangen en open houden naar jezelf, mensen om je heen en het leven.

Kennismaken met Life Force Fitness kan op diverse manieren. Er zijn op meerdere momenten in het jaar kennismakingsbijeenkomsten.

 

 

Deel deze informatie

Geef een reactie