Osho Festival

banner04OSHO Festival
24 en 25 augustus 2013

Thema
Dit vijfde Osho Festival in de zomer is geheel gewijd aan de Vigyan Bhairav Tantra. De Nederlandse titel van dit boek is “Het Boek der Geheimen”.

‘Het Boek der Geheimen’“

De soetra’s van Shiva zijn de alleroudste technieken die we kennen. Maar je kunt ze net zo goed de laatste technieken noemen omdat er niets meer aan toegevoegd kan worden. Ze zijn compleet zoals ze zijn. Ze bevatten alle mogelijkheden, alle mogelijkheden die er zijn om de mind te zuiveren, om de mind te overstijgen”.

Het boek bevat de 112 soetra’s van Shiva, de tantrameester die zo’n 5000 jaar geleden leefde. De soetra’s zijn antwoorden op vragen van Shiva’s geliefde Devi. En Shiva’s antwoorden nodigen uit tot innerlijk onderzoek, meditatie en transformatie. Osho heeft in lezingen in de jaren 80 van de vorige eeuw deze soetra’s besproken en ze zo weer toegankelijk gemaakt voor deze tijd. Op dit festival kun je verschillende technieken uit het Boek der Geheimen ervaren.

Workshops

Er zijn tal van workshops waar ervaren meditatieleiders de meditaties begeleiden. In ieder geval verzorgen de Humaniversity, het Aumm Instituut, Sambhavo, het Wild Tantra Team, Garimo van Osho Meditation Resort in Puna en Life Force Fitness workshops.

Kijk voor een volledig overzicht van alle workshops bij het programma.

Deel deze informatie

Geef een reactie