No Mind Meditatie Intensive

OSHO No-Mind Intensive 4 t/m 10 juli 2022: via wartaal naar je wezen

Voor vrijwel alles in ons leven reserveren we tijd en geld om het te onderhouden: we schilderen ons huis, maken het schoon, laten grote en kleine beurten aan de auto uitvoeren, geven ons lijf de nodige aandacht met fysieke inspanning, sauna en zonnebank. Echter het meest belaste deel van ons hele bestaan wordt structureel vergeten: ons brein. Dit deel staat 24 uur per dag onder druk. Van alle kanten krijgt het brein input die het moet verwerken en ergens moet opslaan: internet, werken achter de computer, vergaderen, contact met anderen, reizen met auto en trein, lezen, tv. Het brein loopt almaar voller en voller, maar krijgt eigenlijk nooit eens goede schoonmaak- en onderhoudsbeurt.

Meditatie Intensives zijn intensieve meditatiebijeenkomsten van meerdere avonden achter elkaar. Het zijn diepgaande processen voor als je vindt dat het tijd is om de ‘bovenboel’ eens goed op te ruimen en ruimte te maken om helderheid te krijgen over de weg die je wil gaan.

Het hele meditatieproces van deze week staat in het teken om de meditatieve staat van zijn, de staat van niet denken oftewel No Mind te bereiken. Bij deze zeer krachtige meditatie techniek maak je gebruik van “gibberish” (wartaal) om de stilte in jezelf te ervaren. In de eerste fase uit je jezelf in wartaal. Gooi alles eruit zonder woorden te gebruiken. In de volgende fase zit je in stilte. In de derde fase laat je jezelf helemaal ontspannen. Ervaar de zuiverende werking van deze intensieve meditatie week.

Introductie:           Maandag 4 juli 20.00-22.30 uur (€ 20)
Intensive data:     Maandag 4 t/m Zondag 10 juli 2022
Tijden:                    Dagelijks van 20.00-22.30 uur.
Prijs:                       In de Zaal € 135 of € 20 per losse avond
Locatie:                 LFF Centrum, Zielhorsterweg 73, Amersfoort

lijn

Deel deze informatie