Bezielingsdagen: Keep your flame alive

Voor iedereen die bezield wil leven in contact met zichzelf en de wereld om zich heen. Voor wie zichzelf en de relatie met het leven wil onderzoeken vanuit nieuwsgierige openheid en eerlijkheid naar zichzelf. Voor zoekers op het pad, alchemisten in het lab, krijgers op het slagveld voor de waarheid en ieder mens die een open blik heeft naar zichzelf en eigenaar wil zijn van ervaring van mens zijn in alle facetten van het leven.

Het enige wat je mee hoeft te nemen is je lichaam en de bereidheid om het onbekende te onderzoeken.

Dagen waar je jouw zelf onderzoeksvlam levend kunt houden en kunt ontsteken. Dagen waar oud deelnemers en nieuw geïnteresseerden elkaar kunnen ontmoeten in het voedende veld van zelfonderzoek. Dagen waarin het wezenlijk zijn in jou weer tot leven kan komen, waar de getuige in je weer wakker wordt.

Het is een uitnodiging om zowel kennis te maken met bezield leven maar zeker ook om de diepere laag van wat leven met bezieling en zelfonderzoek eigenlijk is te onderzoeken. Een dag om weer even bij te tanken in het veld van mede reisgenoten.

Daarom; kom meedoen met de inquiry dagen (en Burn avonden). Er zijn 4 dagen waarbij dit jaar het onderzoek naar de kern van je wezen centraal staat. Wat is toch de kern, je wezen waar iedereen naar op zoek is. In deze dagen is er vooral ruimte voor jouw persoonlijke relatie met het thema en jou eigen zelfonderzoek.

Data en prijzen:
10 oktober 2021                    08.00-18.30
16 januari 2022                        08.00-18.30
27 maart 2022                        08.00-18.30
3 juli 2022                           08.00-18.30

Prijzen;
Losse Inquiry dag € 80, als geheel (aanbevolen) van 4 dagen € 300

Deel deze informatie