Jaartraining Levenskunst: relatiedynamiek, intimiteit en vrijheid


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 17 juni 2023


Iedereen heeft relaties: met liefdespartners, met collega’s, met vrienden, met kinderen. En in deze relaties worden we regelmatig geconfronteerd met problemen, veroorzaakt door patronen die lastig zijn en die maar niet willen veranderen.

Patronen waardoor we ons teleurgesteld, gefrustreerd, eenzaam en onbegrepen voelen, die zich keer op keer herhalen en een destructief karakter hebben. We zouden het wel anders willen maar we vallen steeds weer terug in dezelfde valkuil. Vaak snappen we niet waar zo’n patroon vandaan komt en hebben we geen idee hoe er mee om te gaan.

In de Levenskunst training ga je daadwerkelijk aan de slag met deze patronen.
Niet ‘praten over’ en advies krijgen over ‘hoe het moet’ maar zelf ervaren en doen.
Je zult inzicht, achtergronden en ‘gereedschap’ krijgen om te herkennen wat de symptomen zijn, hoe met zo’n patroon om te gaan en hoe je het patroon uiteindelijk kan veranderen en transformeren zodat zich een weg naar nieuwe mogelijkheden opent.

Het is een lichaam- en ervaringsgerichte training met een diepgaande en transformerende werking. De training vraagt om een nieuwsgierige, open en avontuurlijke instelling. Deelname geeft de kans om zelfstandig, open, eerlijk en verbonden met jezelf, relaties aan te gaan en je niet meer te laten leiden door schaamte, oude pijn en angst. Kijk voor informatie en data op www.lifeforcefitness.nl