De Zomersprong

Zomersprong-2010 kopieZomersprong: springplank naar bevrijding!

Wat doe jij deze zomer? Wordt het zon, zee, strand, of neem jij toch een stap naar een meer authentiek, vrij, en spontaan leven, naar meer jezelf zijn? Als je laatste kiest, stap dan op de springplank naar bevrijding en doe mee met de zomersprong.

 

Zomersprong is 7 dagen:
– anders dan anders,
– gewoon jezelf zijn, spontaan, vrij en onbezorgd,
– ontspannen in de prachtige natuur rond Winterswijk?
– lichaam, hart en hoofd emotioneel en energetisch zuiveren en in evenwicht te brengen
– naar “binnen” gaan en buiten “zijn”
– andere mensen ontmoeten in openheid en verbondenheid
– met een mix van beweging, actie, expressie, stilte, rust en ontspanning?
– verblijven in een prachtig centrum met lekker eten, massage, sauna, natuurzwemmen, Osho’s woorden, dansen, zonsopgang, en nog veel meer?

Spreekt je dit aan, kom dan meedoen met de Zomersprong, een week die een springplank kan zijn naar bevrijding. Bevrijding van je levenskracht en levensenergie. 8 Dagen helemaal voor jou! Een tijd waarin je zult ervaren dat je OK bent zoals je bent.

Er wordt gewerkt met Osho pulsation, een lichaamsgerichte methode voor persoonlijke groei en meditatie. Zij vindt haar oorsprong in bio-energetica werk en het begrip rond emotionele ontlading van Wilhelm Reich. Door dit werk te vatten binnen de context van de door Osho ontwikkelde meditaties, is een unieke benadering ontstaan, die je opent en “het oude” laat loslaten, en je stevigheid en een nieuw fundament geeft. De technieken van Osho Pulsation stellen mensen in staat om in contact te komen met onderdrukte gevoelens, en het bio-energetische systeem weer tot leven te wekken. De benadering werkt direct met het lichaam. Met diep ademwerk, gecombineerd met werk op het “spierpantser”, expressieve lichaamsbewegingen en stemgeluid, lossen de blokkades en spanningen op die de stroom van je levensenergie tegen gaan. Wanneer deze spanningen en blokkades oplossen en verdwijnen, komen de in diepte vastgehouden energieën vrij. Na afloop van deze sterke ontladingen ontspant het lichaam zich diep, en wordt het ontvankelijk voor de meer subtiele energiestromen van liefde, genot, pret, vertrouwen en lachen.


Lucas van Gool

lucas van GoolDe Zomersprong wordt verzorgd door Lucas van Gool en een assistententeam. Lucas is initiatiefnemer van het Life Force Fitness Instituut en voert een eigen praktijk. Verder geeft hij cursussen en workshops op het gebied van meditatie, lichaamsbewustzijn, Pulsation, Primal, bio-energetica en ademwerk. Hij volgde trainingen in Encounter, Osho therapie en counselling, meditatieleider voor actieve meditaties en meditatieve therapieën, Ademwerk, Bio-energetica, Pulsation, Primal, innerlijk-kind werk, Co-dependency en relatie dynamieken.
“Pulsation was het eerste werk wat ik deed en het heeft een onuitwisbare indruk op me achtergelaten. Het legt de basis voor elk groeiproces. Pulsation bevrijdt energie die bevroren is in allerhande lichamelijke spanningen en mentale en emotionele blokkades. Deze energie heb je nodig als je jezelf wilt bevrijden en wilt gaan leven vanuit bewustzijn. Pulsation is een volmondig ja naar je levensenergie, een volmondig ja naar wie je echt bent.”


Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op.
Locatie: Centrum ‘de Horst’, Winterswijk.

Deel deze informatie

Geef een reactie