Leven Met Bezieling

Leven Met BezielingLeven met Bezieling

Weet jij niet meer wie je werkelijk bent? Of zit je vast in een patroon? Heb jij last van plichtgevoelens en weet je niet hoe je deze moet doorbreken? Doe dan mee aan deze tweejarige training!

Het doel van de training is los te komen van alle overtuigingen, ideeën, concepten en verlangens waar je nu aan vast zit, zodat jij je wezenlijke, pure en essentiële kwaliteiten terugvindt.

Stap voor stap ga je jouw patronen onderzoeken. De onrust die je voelt, de leegte. Neem er de tijd voor in plaats van ervan af te willen zijn. Alleen door hier de tijd voor te nemen krijgt het de kans zich te herstellen. Doorgaans raken we onszelf kwijt bij het proberen zo goed mogelijk te functioneren in allerlei rollen. ‘Leven met Bezieling’ maakt het mogelijk om te blijven functioneren, zonder jezelf kwijt te raken.

De terugkeer naar jouw essentie zal jou weer een gevoel van eigenwaarde opleveren en je werkelijke pad en bestemming laten zien.

We maken gebruik van verschillende technieken. Meditaties, lichaamswerk, psychologisch werk, opstellingen en zelfonderzoek, waarbij de basis van dit werk objectief bewustzijn is. Je staat toe dat alles kan gebeuren, zonder er totaal geïdentificeerd mee te zijn. Alle lagen die zich bevinden in jouw bewustzijn zullen zich ontvouwen, waardoor jouw kern zich openbaart. De kern is onze innerlijke leiding. In plaats van te blijven hangen in gevoelens van stress, onrust, angst en schaamte, ga je ontdekken hoe jouw kern met jou communiceert.

Per jaar zijn er tien weekenden waarin we hiermee aan de slag gaan. Enige ervaring met meditatie en lichaamsgerichte therapie is een voorwaarde om deel te nemen aan de training.

Voor de date en de locatie van de cursus verwijs ik je naar de agenda.

 

Deel deze informatie

Geef een reactie